Kristálycukor alapanyagot tartalmazó receptek

Almaleves
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...

Almás gyümölcskenyér
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...

Almás lepény
Az almás lepényt tésztaráccsal is készíthetjük. Ebben az esetben a felső kinyújtott tésztalapot nem egészben...

Almás pite
A pitét tésztaráccsal- vagy hagyományos módon, tésztalappal fedve is elkészíthetjük. A tésztából kis díszeket is...

Almatöltelék
Felhasználható különböző lepények, piték, rétesek készítéséhez. Igény szerint mazsolát is adhatunk hozzá...

Amerikai palacsinta
A legtöbbször juharsziruppal, friss gyümölccsel, puha vajjal, valamint baconnal tálalják. De fogyasztható melegen...

Bodzaszörp
Az elkészült bodzaszörpöt fogyasztása előtt – ízlés szerint – hideg ivóvízzel, szódával, vagy ásványvízzel hígíthatjuk...

Burgonyás lángos
Az elkészült burgonyás lángos forrón fogyasztva a legjobb és talán a legfinomabb. Ezért rövid pihentetés után...

Céklasaláta
A céklát megtisztítjuk, rövid időre hideg vízbe áztatjuk, majd megmossuk, a héját egy kefével alaposan átdörzsöljük...

Csemegeuborka
Egy finom csemegeuborka recept, aminek a készítése is egyszerű. Tartósítószer nélkül is hónapokig tárolható...

Csokoládémártás
Az elkészült csokoládémártás (csokoládéöntet) fogyasztható melegen és hidegen is. Hűtés közben egy...

Csokoládétorta
A hagyományos csokoládétorta felületét többféleképp is bevonhatjuk. Legelterjedtebb a csokoládéval való...