Tyúktojás alapanyagot tartalmazó receptek
Piskótatekercs
A sárgabarackíz helyet használhatunk más gyümölcsből készült lekvárokat (eper, vegyes, szilva, meggy, ribizli stb.)...
Rákóczi-túrós lepény
Ez az egyik leghíresebb-, legfinomabb-, világszerte is ismert magyar sütemény. Az elkészítése elsőre kicsit...
Rántott csirkemell csíkok
A pácolt csirkemell falatokat ropogós bunda veszi körül. Csípős paprikával ízesített változata is elkészíthető...
Rántott gombafejek
Az elkészült rántott gombafejek mellé jól illik párolt rizs, rizibizi, esetleg burgonyapüré, vagy sült hasábburgonya...
Rántott tök
A vékonyra vágott tökszeletek fokhagymával ízesített, ropogós bundában rejtőznek, melyeket előételként vagy...
Ropogós csirkemell csíkok
Az enyhén csípős, fűszeres bundában megbújó csirkefalatok íze és megjelenése hasonló a KFC csirkemellhez...
Sajtos bundás kenyér
Az elkészült sajtos bundás kenyér mellé jól illik egy bögre citromos tea vagy tej. Lehetőleg még melegen tálaljuk...
Sajtos pogácsa
A sajtos pogácsa az egyik legfinomabb és legnépszerűbb sós teasütemény. Egy hétnél is tovább puha és omlós marad...
Sárga linzer
A sárga linzertészta felhasználható különböző lepények, piték, szeletek, desszertek, édes teasütemények készítéséhez...
Sonkás rakott tészta
Remek választás azok számára, akik rövid idő alatt, viszonylag kevés alapanyagból egy laktató ételt szeretnének...
Svéd húsgolyó
Szinte elmaradhatatlan kísérője a tejszínes barnamártás. Köretként jól illik mellé burgonyapüré vagy más...
Szendvicskenyér
A szendvicskenyér (zsúrkenyér) felhasználható szendvicsek készítéséhez. Megfelelő tárolás mellett napokig puha marad...