Tyúktojás alapanyagot tartalmazó receptek


Rántott gomba

Rántott gomba

Az elkészült rántott gombafejek mellé jól illik párolt rizs, rizibizi, esetleg burgonyapüré, vagy sült hasábburgonya...

Sajtos bundás kenyér

Sajtos bundás kenyér

Az elkészült sajtos bundás kenyér mellé jól illik egy bögre citromos tea vagy tej. Lehetőleg még melegen tálaljuk...

Sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

A sajtos pogácsa az egyik legfinomabb és legnépszerűbb sós teasütemény. Egy hétnél is tovább puha és omlós marad...

Sárga linzer

Sárga linzer

A sárga linzertészta felhasználható különböző lepények, piték, szeletek, desszertek, édes teasütemények készítéséhez...

Sonkás rakott tészta

Sonkás rakott tészta

Remek választás azok számára, akik rövid idő alatt, viszonylag kevés alapanyagból egy laktató ételt szeretnének...

Svéd húsgolyó

Svéd húsgolyó

Szinte elmaradhatatlan kísérője a tejszínes barnamártás. Köretként jól illik mellé burgonyapüré vagy más...

Szendvicskenyér

Szendvicskenyér

A szendvicskenyér (zsúrkenyér) felhasználható szendvicsek készítéséhez. Megfelelő tárolás mellett napokig puha marad...

Szilvás gombóc

Szilvás gombóc

A gombócokat, fahéjas porcukorral ízesített szilvával töltjük és vajban pirított zsemlemorzsába forgatjuk...

Tagliatelle tészta

Tagliatelle tészta

Az elkészült Tagliatelle egy rendkívül laktató tészta, amely forró, enyhén sós vízben körülbelül 3-5 perc alatt...

Tartármártás

Tartármártás

A tartármártás jól illik halételek, rántott (bundázott) ételek mellé, illetve salátákhoz is használhatjuk még, mint...

Tepertős pogácsa

Tepertős pogácsa

A pogácsatésztát hajtogathatjuk vagy hajtogatás nélkül is készíthetjük. Megfelelő tárolás mellett napokig puha...

Tojáslikőr

Tojáslikőr

A tojáslikőrt elsősorban ünnepek alkalmával húsvétkor, karácsonykor fogyasztjuk. Fogyasztás előtt felkeverjük...