Vöröshagyma alapanyagot tartalmazó receptek
Krumplis tészta
Ez a hagyományos tésztaétel remek választás azok számára, akik gyorsan, kevés alapanyagból szeretnének valamilyen...
Lencsefőzelék
A lencsefőzelék remekül illik valamilyen füstölt hús (sonka, tarja, csülök), sült szárnyas, fasírt, sült virsli tükörtojás mellé...
Marhapörkölt
Ennek hagyományos magyar ételnek számos változata létezik. Készítik bográcsban, sertészsírral, vörösborral...
Milánói spagetti
Egy finom milánói spagetti recept, aminek a készítése is egyszerű. Előételként vagy főételként is fogyasztható...
Paprikás krumpli
Az elkészült paprikás krumpli akkor jó, ha a leve pörköltszerű, tartalmas és sűrű. Főzés közben a burgonya...
Paradicsomsaláta
A fűszerezett, hagyományos, ecetes salátalében érlelt szeletelt paradicsom az egyik legkedveltebb savanyúság...
Párolt káposzta
Vörös vagy lila káposztából is elkészíthetjük. Nagyon jól illik különböző sültekhez és disznótoros mellé.
Párolt rizs
A kész párolt rizsből további alapanyagok hozzáadásával készíthető rizibizi, zöldséges-, gombás-, sonkás rizs...
Párolt tarhonya
Ez a hagyományos, tésztából készített köret nagyon jól illik különböző pörköltek és tokányfélék mellé...
Rizibizi
A rizibizi köretként remekül illik, különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé. Valamint más párolással, sütéssel...
Sertéspörkölt
Az elkészült sertéspörköltet még forrón tálaljuk. Köretként jól illik mellé galuska (nokedli), sós burgonya, tarhonya...
Svéd húsgolyó
Szinte elmaradhatatlan kísérője a tejszínes barnamártás. Köretként jól illik mellé burgonyapüré vagy más...