
Fasírtgolyó
A fasírtgolyót, a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is...
Receptek Könyve
A fasírtgolyót, a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is...
Köretként jól illik mellé burgonyapüré, petrezselymes burgonya, sült hasábburgonya, párolt rizs, tojásos rizs, rizibizi...
A nudli (más néven angyalbögyörő, krumplis nudli, burgonyanudli, burgonyametélt) készítése egészen egyszerű...
Az elkészült rántott gombafejek mellé jól illik párolt rizs, rizibizi, esetleg burgonyapüré, vagy sült hasábburgonya...
Szinte elmaradhatatlan kísérője a tejszínes barnamártás. Köretként jól illik mellé burgonyapüré vagy más...
A gombócokat, fahéjas porcukorral ízesített szilvával töltjük és vajban pirított zsemlemorzsába forgatjuk...
Fogyaszthatjuk sósan, édesen, köretként, desszertként vagy főételként. Igény szerint megtölthetjük friss gyümölccsel...