Fekete ribizli lekvár

Fekete ribizli lekvár

Egy finom fekete ribizli lekvár recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 3 db 370 ml-es üveg Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 10-15 perc Elkészítési idő: kb. 60 perc +érlelés Recept hozzávalók 1200 g fekete ribiszke (1000 g tisztított) 500-800 g kristálycukor 10 g citromsav Fekete ribizli lekvár készítése 1. A friss fekete ribiszkét átválogatjuk,… Fekete ribizli lekvár olvasásának folytatása

Kókuszgolyó

Kókuszgolyó

Egy finom kókuszgolyó recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 30-32 db Elkészítése: Egyszerű Előkészítési idő: kb. 20 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók 500 g darált háztartási keksz 250 g vegyes gyümölcsíz (sárgabarackíz) 50 g porcukor 150 g vaj (margarin) 40 g kakaópor (cukormentes) 100 g mazsola 10 g vaníliás cukor 50… Kókuszgolyó olvasásának folytatása

Sütőtök-krémleves

Sütőtök-krémleves

Egy finom sütőtök-krémleves recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 60 perc Recept hozzávalók 500 g sütőtök 60 g vaj (napraforgóolaj) 40 g finomliszt 1 db citrom (ételecet) 10-15 g konyhasó 50 g kristálycukor 1 csokor kapor 1500 ml zöldség alaplé (csontlé vagy… Sütőtök-krémleves olvasásának folytatása

Almaleves

Hideg almaleves

Egy finom hideg almaleves recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 20 perc Elkészítési idő: kb. 40 perc Recept hozzávalók 600 g alma 150 g kristálycukor fél citrom leve 3 g konyhasó 1500 ml ivóvíz 250 ml tehéntej 100 ml fehérbor (elhagyható) A habaráshoz 150 ml tejszín (vagy… Almaleves olvasásának folytatása

Kapormártás

Kapormártás

Egy finom kapormártás recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 15 perc Elkészítési idő: kb. 30 perc Recept hozzávalók 1 nagy csokor friss kapor 50 g vaj (napraforgóolaj) 60 g finomliszt 30 ml ételecet (10%-os) 10-15 g konyhasó 35 g kristálycukor 200 ml tejföl 500 ml ivóvíz (vagy… Kapormártás olvasásának folytatása

Almás lepény

Almás lepény

Egy finom almás lepény recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: kb. 35 szelet Elkészítése: Egyszerű Sütési idő: kb. 50 perc Elkészítési idő: kb. 1 óra 30 perc Recept hozzávalók Az omlós tésztához 600 g finomliszt 400 g vaj (margarin) 200 g porcukor 10 g vaníliás cukor 3 db tyúktojás (tojássárgája) 1 db citrom lereszelt… Almás lepény olvasásának folytatása