Étolaj alapanyagot tartalmazó receptek


Paprikás krumpli

Paprikás krumpli

Az elkészült paprikás krumpli akkor jó, ha a leve pörköltszerű, tartalmas és sűrű. Főzés közben a burgonya...

Paradicsomsaláta

Paradicsomsaláta

A fűszerezett, hagyományos, ecetes salátalében érlelt szeletelt paradicsom az egyik legkedveltebb savanyúság...

Párolt káposzta

Párolt káposzta

Vörös vagy lila káposztából is elkészíthetjük. Nagyon jól illik különböző sültekhez és disznótoros mellé.

Párolt rizs

Párolt rizs

A kész párolt rizsből további alapanyagok hozzáadásával készíthető rizibizi, zöldséges-, gombás-, sonkás rizs...

Párolt tarhonya

Párolt tarhonya

Ez a hagyományos, tésztából készített köret nagyon jól illik különböző pörköltek és tokányfélék mellé...

Petrezselymes burgonya

Petrezselymes burgonya

A petrezselymes burgonya köretként főleg borjúhúsból és halból készült ételek mellé illik a legjobban. Illetve egyéb főtt...

Pirított burgonya

Pirított burgonya

Köretként nagyon jól illik egészben sült húsok és frissensültek mellé. Rögtön elkészülte után, melegen fogyasztva...

Piskóta (lapokhoz)

Piskóta (lapokhoz)

A piskótalap felhasználható különböző sütemények, desszertek (tekercsek, roládok, torták, szeletek) készítéséhez...

Pizzatészta

Pizzatészta

A pizzatésztát igény szerint készíthetjük gyors-, vagy lassú érleléssel. Az otthoni, kis mennyiségű tészta készítésnél...

Rántott csirkemell csíkok

Rántott csirkemell csíkok

A pácolt csirkemell falatokat ropogós bunda veszi körül. Csípős paprikával ízesített változata is elkészíthető...

Rántott gombafejek

Rántott gombafejek

Az elkészült rántott gombafejek mellé jól illik párolt rizs, rizibizi, esetleg burgonyapüré, vagy sült hasábburgonya...

Rántott tök

Rántott tök

A vékonyra vágott tökszeletek fokhagymával ízesített, ropogós bundában rejtőznek, melyeket előételként vagy...