Étolaj alapanyagot tartalmazó receptek


Párolt káposzta

Párolt káposzta

Vörös vagy lila káposztából is elkészíthetjük. Nagyon jól illik különböző sültekhez és disznótoros mellé.

Párolt rizs

Párolt rizs

A kész párolt rizsből további alapanyagok hozzáadásával készíthető rizibizi, zöldséges-, gombás-, sonkás rizs...

Párolt tarhonya

Párolt tarhonya

Ez a hagyományos, tésztából készített köret nagyon jól illik különböző pörköltek és tokányfélék mellé...

Petrezselymes burgonya

Petrezselymes burgonya

A petrezselymes burgonya köretként főleg borjúhúsból és halból készült ételek mellé illik a legjobban. Illetve egyéb főtt...

Pirított burgonya

Pirított burgonya

Köretként nagyon jól illik egészben sült húsok és frissensültek mellé. Rögtön elkészülte után, melegen fogyasztva...

Piskóta (lapokhoz)

Piskóta (lapokhoz)

A piskótalap felhasználható különböző sütemények, desszertek (tekercsek, roládok, torták, szeletek) készítéséhez...

Pizzatészta

Pizzatészta

A pizzatésztát igény szerint készíthetjük gyors-, vagy lassú érleléssel. Az otthoni, kis mennyiségű tészta készítésnél...

Rántott gomba

Rántott gomba

Az elkészült rántott gombafejek mellé jól illik párolt rizs, rizibizi, esetleg burgonyapüré, vagy sült hasábburgonya...

Sajtos bundás kenyér

Sajtos bundás kenyér

Az elkészült sajtos bundás kenyér mellé jól illik egy bögre citromos tea vagy tej. Lehetőleg még melegen tálaljuk...

Spenótfőzelék

Spenótfőzelék

A spenótfőzelék (parajfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk...

Sült csirkemell

Sült csirkemell

Az omlós, szaftos, natúr csirkemell remek választás, ha gyorsan szeretnénk valamit készíteni ebédre vagy vacsorára...

Sült hasábburgonya

Sült hasábburgonya

A sült hasábburgonya vagy sült krumpli az egyik legnépszerűbb köret, ami remekül illik a különböző rántott-, sült...