Ivóvíz alapanyagot tartalmazó receptek


Egresbefőtt

Egresbefőtt

Felhasználhatjuk különböző sütemények, mártások, levesek készítéséhez, de természetesen magában is fogyaszthatjuk...

Egyszerű krumplipüré

Egyszerű krumplipüré

A krémes állagú püréből, további fűszerek és alapanyagok hozzáadásával számos változatotát is elkészíthetjük...

Fanta szelet

Fanta szelet

Kakaós piskóta alap, tejszínes túrókrém töltelékkel, amire narancs ízű zselé kerül. A fanta szelet egy nagyon finom...

Fejtettbab-leves

Fejtettbab-leves

Tálalhatjuk külön kifőzött csipetkével vagy esetleg más levesbetéttel is. A tetejére meleg tejfölt locsolhatunk...

Frankfurti leves

Frankfurti leves

Az elkészült frankfurti levest még forrón tálaljuk. A tetejét kevés tejföllel díszíthetjük. Friss kenyér jól illik...

Galuska (nokedli)

Galuska (nokedli)

Az elkészült galuska vagy nokedli tálalható és fogyasztható sokféle étellel. Kínálhatjuk levesbetétként, de...

Gombás párolt rizs

Gombás párolt rizs

A gombás párolt rizs köretként remekül illik a különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé. Valamint más párolással...

Gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni...

Hagymás tört burgonya

Hagymás tört burgonya

A hagymás tört krumpli jól illik pirított sertésmájhoz, kacsa- és libasülthöz, vagy más sült- és rántott húsételekhez...

Hagyományos palacsinta

Hagyományos palacsinta

Az elkészült palacsinta fogyasztható hidegen, illetve melegen, főételként vagy desszertként. A hagyományos palacsintát...

Házi gyúrt tészta

Házi gyúrt tészta

Finom, házi készítésű gyúrt tésztával láthatjuk el magunkat és családunkat. Ez egy 8 tojásos gyúrt tészta recept, aminek...

Kapormártás

Kapormártás

Jól illik különböző főtt és sült húsokhoz, illetve fasírt, töltött tök, rántott cukkini (tökfélék), tökfasírt mellé...