Konyhasó alapanyagot tartalmazó receptek
Sült hasábburgonya
A sült hasábburgonya vagy sült krumpli az egyik legnépszerűbb köret, ami remekül illik a különböző rántott-, sült...
Sütőtökkrémleves
Az elkészült sütőtökkrémlevest forrón tálaljuk. Adhatunk mellé pirított kenyér- vagy zsemlekockát és pirított tökmagot is...
Svéd húsgolyó
Szinte elmaradhatatlan kísérője a tejszínes barnamártás. Köretként jól illik mellé burgonyapüré vagy más...
Szendvicskenyér
A szendvicskenyér (zsúrkenyér) felhasználható szendvicsek készítéséhez. Megfelelő tárolás mellett napokig puha marad...
Szezámmagos csirkemell
Az ízletes csirkemell falatok ropogós bundában rejtőznek, amely szaftos, a mézes, de enyhén savanyú szósztól...
Szilvás gombóc
A gombócokat, fahéjas porcukorral ízesített szilvával töltjük és vajban pirított zsemlemorzsába forgatjuk...
Tagliatelle tészta
Az elkészült Tagliatelle egy rendkívül laktató tészta, amely forró, enyhén sós vízben körülbelül 3-5 perc alatt...
Tartármártás
A tartármártás jól illik halételek, rántott (bundázott) ételek mellé, illetve salátákhoz is használhatjuk még, mint...
Tejes kifli
A receptben szereplő hozzávalókból körülbelül 8 db átlagos méretű tejes kifli készíthető. Persze ez a...
Tejfölös uborkasaláta
Az ecettel és porcukorral megbolondított tejfölös öntet, kellemesen édes és savanyú ízvilága, jól illik az uborkához...
Tepertős pogácsa
A pogácsatésztát hajtogathatjuk vagy hajtogatás nélkül is készíthetjük. Megfelelő tárolás mellett napokig puha...
Tojáslikőr
A tojáslikőrt elsősorban ünnepek alkalmával húsvétkor, karácsonykor fogyasztjuk. Fogyasztás előtt felkeverjük...