Konyhasó alapanyagot tartalmazó receptek


Uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb. Viszont tálalás előtt néhány órával azért érdemes elkészíteni...

Zöldbableves

Zöldbableves

Tálalhatjuk csipetkével, galuskával, valamint kolbásszal vagy virslivel is gazdagíthatjuk. Igény szerint főzhetünk...

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

A zöldborsófőzelék jól illik különböző sültek, fasírt, sült virsli mellé is, de talán tükörtojással a legfinomabb...

Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Készíthetjük galuskával, vajas galuskával, csipetkével, de akár száraztésztát (csigatészta, eperlevél, stb.) is...

Zöldség alaplé

Zöldség alaplé

A leszűrt zöldség alaplé azonnal felhasználható különböző ételek készítéséhez, de hűtőben akár 2-3 napig is...

Zöldséges rizs

Zöldséges rizs

Az elkészült zöldséges rizs köretként remekül illik különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé...

Zúzapörkölt

Zúzapörkölt

Sokan idegenkednek a zúza fogyasztásától pedig igazán finom, jellegzetes ízű pörkölt készíthető belőle...