Vöröshagyma alapanyagot tartalmazó receptek


Bakonyi sertésborda

Bakonyi sertésborda

A készítését a sertésborda elősütésével kezdjük, amelyet gombás-paprikás mártásban párolunk puhára, majd végül...

Bolognai ragu

Bolognai ragu

Az elkészült bolognai ragu mellé, enyhén sós vízben, száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), vagy esetleg friss, házi...

Csemegeuborka

Csemegeuborka

Egy finom csemegeuborka recept, aminek a készítése is egyszerű. Tartósítószer nélkül is hónapokig tárolható...

Csikós tokány

Csikós tokány

A legjobb, ha az állaga nagyjából mártás sűrűségű. Köretnek jól illik mellé a galuska (nokedli), párolt rizs vagy főtt...

Csirke alaplé

Csirke alaplé

Felhasználható különböző ételek (levesek, főzelékek, mártások) készítéséhez. Hűtőben 2 napig tárolhatjuk, de le is...

Egyszerű fasírt

Egyszerű fasírt

A fűszereknek köszönhetően ízletes, a külső része ropogós, belül viszont puha és szaftos lesz ez a népszerű húsétel...

Fasírtgolyó

Fasírtgolyó

A fasírtgolyót, a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is...

Fejtettbab-leves

Fejtettbab-leves

Tálalhatjuk külön kifőzött csipetkével vagy esetleg más levesbetéttel is. A tetejére meleg tejfölt locsolhatunk...

Frankfurti leves

Frankfurti leves

Az elkészült frankfurti levest még forrón tálaljuk. A tetejét kevés tejföllel díszíthetjük. Friss kenyér jól illik...

Gombás párolt rizs

Gombás párolt rizs

A gombás párolt rizs köretként remekül illik a különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé. Valamint más párolással...

Hagymás tört burgonya

Hagymás tört burgonya

A hagymás tört krumpli jól illik pirított sertésmájhoz, kacsa- és libasülthöz, vagy más sült- és rántott húsételekhez...

Káposztasaláta

Káposztasaláta

A káposztasalátát ízesíthetjük még ízlés szerint, kevés apróra vágott vörös- vagy lilahagymával, egész borssal...