Húsétel receptek

Étel és ital recept gyűjtemény a sütés, főzés kedvelőinek. Sütési, főzési tippek, praktikák, tanácsok…

Sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Az elkészült sertéspörköltet még forrón tálaljuk. Köretként jól illik mellé galuska (nokedli), sós burgonya, tarhonya vagy valamilyen főtt tészta. Díszíthetjük…

Bolognai ragu

Bolognai ragu

Az elkészült bolognai ragu mellé, enyhén sós vízben száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), esetleg friss, házi készítésű tagliatelle (szélesmetélt) tésztát főzünk…

Csikóstokány

Csikóstokány

Az elkészült csikóstokány leve sem túl híg, sem túl sűrű ne legyen! A legjobb, ha az állaga nagyjából mártássűrűségű. Köretnek galuskát (nokedlit), párolt rizst…

Kijevi jércemell - csirkemell

Kijevi jércemell (csirkemell)

Az elkészült kijevi jércemellet (csirkemellet) rövid pihentetés után kissé ferdén felszeletelhetjük, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk…

Fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

A fasírtot a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is. Dúsíthatjuk kevés császárszalonnával…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat