Húsétel receptek

Étel és ital recept gyűjtemény a sütés, főzés kedvelőinek. Sütési, főzési tippek, praktikák, tanácsok…

sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Az elkészült sertéspörköltet még forrón tálaljuk. Köretként jól illik mellé galuska (nokedli), sós burgonya, tarhonya vagy valamilyen…

bolognai ragu tagliatelle tésztával

Bolognai ragu

Az elkészült bolognai ragu mellé enyhén sós vízben száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), esetleg friss, házi készítésű tagliatelle tésztát…

csikóstokány

Csikóstokány

Az elkészült csikóstokány leve sem túl híg, sem túl sűrű ne legyen, a legjobb, ha az állaga nagyjából mártássűrűségű. Köretként mellé…

kijevi jércemell - csirkemell

Kijevi jércemell (csirkemell)

Az elkészült kijevi jércemellet (csirkemellet) rövid pihentetés után kissé ferdén felszeletelhetjük, apróra vágott petrezselyemzölddel…

fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

Ha pulykahúsból vagy csirkehúsból szeretnének fasírtot készíteni, akkor lehetőleg a combhúst válasszuk, mert a pulyka- vagy csirkemellből…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat