Finomliszt alapanyagot tartalmazó receptek


Rántott gombafejek

Rántott gombafejek

Az elkészült rántott gombafejek mellé jól illik párolt rizs, rizibizi, esetleg burgonyapüré, vagy sült hasábburgonya...

Rántott tök

Rántott tök

A vékonyra vágott tökszeletek fokhagymával ízesített, ropogós bundában rejtőznek, melyeket előételként vagy...

Ropogós csirkemell csíkok

Ropogós csirkemell csíkok

Az enyhén csípős, fűszeres bundában megbújó csirkefalatok íze és megjelenése hasonló a KFC csirkemellhez...

Sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

A sajtos pogácsa az egyik legfinomabb és legnépszerűbb sós teasütemény. Egy hétnél is tovább puha és omlós marad...

Sárga linzer

Sárga linzer

A sárga linzertészta felhasználható különböző lepények, piték, szeletek, desszertek, édes teasütemények készítéséhez...

Sonkás rakott tészta

Sonkás rakott tészta

Remek választás azok számára, akik rövid idő alatt, viszonylag kevés alapanyagból egy laktató ételt szeretnének...

Spenótfőzelék

Spenótfőzelék

A spenótfőzelék (parajfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk...

Sütőtökkrémleves

Sütőtökkrémleves

Az elkészült sütőtökkrémlevest forrón tálaljuk. Adhatunk mellé pirított kenyér- vagy zsemlekockát és pirított tökmagot is...

Szendvicskenyér

Szendvicskenyér

A szendvicskenyér (zsúrkenyér) felhasználható szendvicsek készítéséhez. Megfelelő tárolás mellett napokig puha marad...

Szezámmagos csirkemell

Szezámmagos csirkemell

Az ízletes csirkemell falatok ropogós bundában rejtőznek, amely szaftos, a mézes, de enyhén savanyú szósztól...

Szilvás gombóc

Szilvás gombóc

A gombócokat, fahéjas porcukorral ízesített szilvával töltjük és vajban pirított zsemlemorzsába forgatjuk...

Tagliatelle tészta

Tagliatelle tészta

Az elkészült Tagliatelle egy rendkívül laktató tészta, amely forró, enyhén sós vízben körülbelül 3-5 perc alatt...