
Eperturmix
Az elkészült eperturmix azonnal fogyasztható, de hűtőbe téve és hidegen tartva akár később fogyaszthatjuk, esetleg...
Válogatott, kipróbált receptek gyűjteménye a sütés, főzés kedvelőinek. A receptekben részletesen szerepelnek az egyes készítési lépések, műveltek, valamint a készítéshez kapcsolódó kiegészítő javaslatok, egyéb információk. A jobb kereshetőség és áttekinthetőség érdekében a receptek különböző kategóriákba, csoportokba is be vannak sorolva.
Az elkészült eperturmix azonnal fogyasztható, de hűtőbe téve és hidegen tartva akár később fogyaszthatjuk, esetleg...
Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Liszt helyett, pudinggal is készíthetjük...
Kakaós piskóta alap, tejszínes túrókrém töltelékkel, amire narancs ízű zselé kerül. A fanta szelet egy nagyon finom...
A fasírtgolyót, a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is...
Tálalhatjuk külön kifőzött csipetkével vagy esetleg más levesbetéttel is. A tetejére meleg tejfölt locsolhatunk...
Egy finom fekete ribizli lekvár recept, aminek a készítése is egyszerű. Felbontás után, az el nem fogyasztott lekvárt...
Az elkészült francia öntet (vinaigrette) vagy ecet-olaj öntet felhasználható különböző saláták készítéséhez, illetve...
Köretként remekül illik frissen sütött zöldség vagy húsételekhez, rántott- vagy sülthalfélékhez, de számos hideg...
Az elkészült frankfurti levest még forrón tálaljuk. A tetejét kevés tejföllel díszíthetjük. Friss kenyér jól illik...
Az elkészült galuska vagy nokedli tálalható és fogyasztható sokféle étellel. Kínálhatjuk levesbetétként, de...
A gombás párolt rizs köretként remekül illik a különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé. Valamint más párolással...
A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni...