Receptlista
Válogatott, kipróbált receptek gyűjteménye a sütés, főzés kedvelőinek. A receptekben részletesen szerepelnek az egyes készítési lépések, műveltek, valamint a készítéshez kapcsolódó kiegészítő javaslatok, egyéb információk. A jobb kereshetőség és áttekinthetőség érdekében a receptek különböző kategóriákba, csoportokba is be vannak sorolva.
![Almaleves](/images/small-hideg-almaleves.webp)
Almaleves
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
![Almás gyümölcskenyér](/images/small-almas-gyumolcskenyer.webp)
Almás gyümölcskenyér
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...
![Almás lepény](/images/small-almas-lepeny.webp)
Almás lepény
Az almás lepényt tésztaráccsal is készíthetjük. Ebben az esetben a felső kinyújtott tésztalapot nem egészben...
![Almás pite](/images/small-almas-pite.webp)
Almás pite
A pitét tésztaráccsal- vagy hagyományos módon, tésztalappal fedve is elkészíthetjük. A tésztából kis díszeket is...
![Almatöltelék](/images/small-almatoltelek.webp)
Almatöltelék
Felhasználható különböző lepények, piték, rétesek készítéséhez. Igény szerint mazsolát is adhatunk hozzá...
![Almaturmix](/images/small-almaturmix.webp)
Almaturmix
Akik fogyókúráznak, azok hagyják ki az almaturmix hozzávalói közül a banánt és a mézet! Esetleg helyettesítsék...
![Amerikai palacsinta](/images/small-amerikai-palacsinta.webp)
Amerikai palacsinta
A legtöbbször juharsziruppal, friss gyümölccsel, puha vajjal, valamint baconnal tálalják. De fogyasztható melegen...
![Bakonyi sertésborda](/images/small-bakonyi-sertesborda.webp)
Bakonyi sertésborda
A készítését a sertésborda elősütésével kezdjük, amelyet gombás-paprikás mártásban párolunk puhára, majd végül...
![Banánturmix](/images/small-bananturmix.webp)
Banánturmix
Ez a néhány összetevőből, pár perc alatt elkészített turmix kellemesen vaníliás- és banánízű, sűrű és krémes állagú...
![Besamel mártás](/images/small-besamelmartas.webp)
Besamel mártás
Az elkészült besamel mártás vagy más néven tejmártás színe tejfehér. Illata, íze a vaj és a tej illatára, ízére...
![Bodzaszörp](/images/small-bodzaszorp.webp)
Bodzaszörp
Az elkészült bodzaszörpöt fogyasztása előtt – ízlés szerint – hideg ivóvízzel, szódával, vagy ásványvízzel hígíthatjuk...
![Bolognai ragu](/images/small-bolognai-ragu.webp)
Bolognai ragu
Az elkészült bolognai ragu mellé, enyhén sós vízben, száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), vagy esetleg friss, házi...