Receptek
Válogatott, kipróbált receptek gyűjteménye a sütés, főzés kedvelőinek. A receptekben részletesen szerepelnek az egyes készítési lépések, műveltek, valamint a készítéshez kapcsolódó kiegészítő javaslatok, egyéb információk. A jobb kereshetőség és áttekinthetőség érdekében a receptek különböző kategóriákba, csoportokba is be vannak sorolva.
Milánói spagetti
Egy finom milánói spagetti recept, aminek a készítése is egyszerű. Előételként vagy főételként is fogyasztható...
Nudli
A nudli (más néven angyalbögyörő, krumplis nudli, burgonyanudli, burgonyametélt) készítése egészen egyszerű...
Paprikás krumpli
Az elkészült paprikás krumpli akkor jó, ha a leve pörköltszerű, tartalmas és sűrű. Főzés közben a burgonya...
Párolt káposzta
Vörös vagy lila káposztából is elkészíthetjük. Nagyon jól illik különböző sültekhez és disznótoros mellé.
Párolt rizs
A kész párolt rizsből további alapanyagok hozzáadásával készíthető rizibizi, zöldséges-, gombás-, sonkás rizs...
Párolt szilva
Az elkészült párolt szilva köretként remekül illik különböző sütéssel készülő húsételek, elsősorban szárnyas és vadhús...
Párolt tarhonya
Ez a hagyományos, tésztából készített köret nagyon jól illik különböző pörköltek és tokányfélék mellé...
Petrezselymes burgonya
A petrezselymes burgonya köretként főleg borjúhúsból és halból készült ételek mellé illik a legjobban. Illetve egyéb főtt...
Pirított burgonya
Köretként nagyon jól illik egészben sült húsok és frissensültek mellé. Rögtön elkészülte után, melegen fogyasztva...
Piskóta (lapokhoz)
A piskótalap felhasználható különböző sütemények, desszertek (tekercsek, roládok, torták, szeletek) készítéséhez...
Piskótatekercs
A sárgabarackíz helyet használhatunk más gyümölcsből készült lekvárokat (eper, vegyes, szilva, meggy, ribizli stb.)...
Pizzatészta
A pizzatésztát igény szerint készíthetjük gyors-, vagy lassú érleléssel. Az otthoni, kis mennyiségű tészta készítésnél...