Csokoládémártás

Csokoládémártás

Az elkészült csokoládémártás (csokoládéöntet) fogyasztható melegen és hidegen is. Hűtés közben a csokoládémártást egy habverő…

Sajtos bundás kenyér

Sajtos bundás kenyér

Az elkészült sajtos bundás kenyér mellé jól illik egy bögre citromos tea vagy tej. Lehetőleg még melegen tálaljuk és fogyasztjuk, de hidegen vagy később…

Meggyes-csokoládés piskóta

Meggyes-csokoládés piskóta

Az elkészült és kihűlt meggyes-csokoládés piskóta széleit körben levágjuk, majd a süteményt négyzet alakú, nagyjából egyforma szeletekre felvágjuk. Tálaláskor…

Eperturmix

Eperturmix

Az elkészült eperturmix azonnal fogyasztható, de hűtőbe téve és hidegen tartva akár később fogyaszthatjuk. A turmixot eperrel díszített pohárba…

Epres gyümölcskrémes

Epres gyümölcskrémes

Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Miután a krém már teljesen megdermedt az elkészült epres gyümölcskrémest tetszés…

Szilvamártás

Szilvamártás

A szilvamártás remekül illik különböző sült húsételek (például: sült kacsamell) mellé. Az elkészült szilvamártást lehetőleg még forrón vagy szoba-hőmérsékletűre hűtve tálaljuk…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat