Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt 1-2 órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni…
A méteres kalács elkészítése elsőre kicsit ijesztőnek és bonyolultnak tűnik, de nem annyira körülményes és megéri vele vacakolni, mert…
Ezután a tészta felületén maradt lisztet leseperjük és egy tiszta lepedőre fektetjük és…
Sokan nem szeretik az almát héjastul fogyasztani, viszont az almában található vitaminok és rostanyagok közvetlenül az…
Ez a palacsinta nem lesz hajszálvékony vastagságú, aki vékony tésztát szeretne, az csökkentse a tej mennyiségét és adjon…
A meggylevest általában friss gyümölcsből készítjük, de meggybefőttből, valamint mélyhűtött meggyből is elkészíthetjük…
Copyright © 2018 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat