Sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

Az elkészült sajtos pogácsákat, miután teljesen kihűltek, egy jól záródó műanyag dobozba tesszük. Így tovább puhák maradnak. A sajtos pogácsa a viszonylag…

Frankfurti leves

Frankfurti leves

Az elkészült frankfurti leves tetejére tálaláskor kevés tejfölt locsolunk, kevés petrezselyemzölddel megszórhatjuk és még forrón tálaljuk. Akik ecetesen szeretik…

Rácsos túrós lepény

Rácsos túrós lepény

Miután teljesen kihűlt az elkészült rácsos túrós lepény, egy éles késsel felvágjuk négyzet alakú szeletekre. Tálaláskor meghintjük porcukorral a felszeletelt…

Bodzaszörp

Bodzaszörp

Az elkészült bodzaszörpöt fogyasztása előtt ízlés szerinti mennyiségű hideg csapvízzel valamint szénsavas- vagy szénsavmentes ásványvízzel, szódával hígíthatjuk…

Csokoládétorta

Csokoládétorta

Ez a csokoládétorta a szokásos csokoládés vajkrém helyett klasszikus csokoládés doboskrémmel van töltve, így talán még finomabb. A csokoládétorta rétegei közé…

Sütőtökkrémleves

Sütőtökkrémleves

Az elkészült levest még forrón tálaljuk. Vajban pirított kenyér- vagy zsemlekockát szórhatunk a tányérba adagolt sütőtökkrémleves tetejére, ami nagyon…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat