csikóstokány

Csikóstokány

Az elkészült csikóstokány leve sem túl híg, sem túl sűrű ne legyen, a legjobb, ha az állaga nagyjából mártássűrűségű. Köretként mellé…

bodzaszörp

Bodzaszörp

Az elkészült bodzaszörpöt fogyasztása előtt ízlés szerinti mennyiségű hideg csapvízzel valamint szénsavas- vagy szénsavmentes ásványvízzel…

sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

Az elkészült sajtos pogácsákat, miután teljesen kihűltek, egy jól záródó műanyag dobozba tesszük, így tovább puhák maradnak…

frankfurti leves

Frankfurti leves

A kelkáposztát alaposan megmossuk, a külső leveleket és az esetleges sérült részeket eltávolítjuk. Ezután elnegyedeljük…

csokoládétorta

Csokoládétorta

Ez a csokoládétorta a szokásos csokoládés vajkrém helyett klasszikus csokoládés doboskrémmel van töltve, így talán még…

rácsos túrós lepény

Rácsos túrós lepény

Akik nem szeretnének a süteménybe apró túródarabkákat, hanem csak lágy túrókrémet, azok egy szitán nyomkodják, törjék át a túrót…

Copyright © 2018 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat