galuska - nokedli

Galuska (nokedli)

Sokféle ételhez, akár levesbetétként, de főleg paprikáshoz, pörkölthöz tálalhatjuk köretként. Elkészítése nagyon egyszerű és gyors…

Tejes kifli

Tejes kifli

Ha reggel szeretnék gyorsan friss kiflit sütni, akkor ahhoz nem szükséges hajnalban felkelni, hanem előző este is meggyúrhatjuk a tésztát…

frankfurti leves

Frankfurti leves

A kelkáposztát alaposan megmossuk, a külső leveleket és az esetleges sérült részeket eltávolítjuk. Ezután elnegyedeljük…

káposztasaláta

Káposztasaláta

Amíg az káposztaszeletek puhulnak, a recept egyéb hozzávalóit előkészítjük, kimérjük és elkészítjük a salátalevet. A vízbe elkeverjük…

gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően…

fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

Ha pulykahúsból vagy csirkehúsból szeretnének fasírtot készíteni, akkor lehetőleg a combhúst válasszuk, mert a pulyka- vagy csirkemellből…

Copyright © 2018 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat