Kapormártás

Kapormártás

Az elkészül kapormártás jól illik a különböző főtt és sült húsokhoz, fasírthoz, töltött tökhöz, rántott cukkinihoz (tökfélékhez), tökfasírthoz. Az ecetet, a cukrot és a sót…

Gombás párolt rizs

Gombás párolt rizs

A gombás párolt rizs köretként remekül illik a különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé. Valamint más párolással, sütéssel vagy főzéssel készült étel mellé is…

Sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

Az elkészült sajtos pogácsákat, miután teljesen kihűltek, egy jól záródó műanyag dobozba tesszük. Így tovább puhák maradnak. A sajtos pogácsa a viszonylag…

Málnás gyümölcskrémes

Málnás gyümölcskrémes

A málnás gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Miután a krém megdermedt az elkészült málnás gyümölcskrémest tetszés szerinti alakú…

Almás lepény

Almás lepény

Az elkészült almás lepény tetejét nem szükséges porcukorral megszórni, mert az elfedné a mintával díszített, fényes, aranybarna felületét. Akik kevesebb vajat…

Rántott gombafejek

Rántott gombafejek

Az elkészült rántott gombafejek mellé köretként jól illik a párolt rizs, a rizibizi, esetleg a burgonyapüré, vagy a sült hasábburgonya. Jól lehűtött tartármártást…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat